Autor Futbol
29 Agost 2014 a 15:30

Arrenca el 22è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base

Els alevins, protagonistes d’aquesta tarda

Imatge d'arxiu del CN Terrassa

Imatge d’arxiu del CN Terrassa

Aquesta tarda, a les 16.00h, arrenca el 22è Torneig Internacional Hyundai Solmacar de Futbol Base. Els alevins seran els grans protagonistes de la jornada, ja que tots els partits, excepte dos, seran d’aquesta categoria. El primer partit serà precisament una de les excepcions, el què enfrontarà el cadet del Club Natació Terrassa amb el del RCD Espanyol. A les 18.50, es disputarà l’altre partit de cadets, l’Urawa Red Diamonds – Cornellà.

Finalitzat el primer partit, a les 17.15 es jugarà el CN Terrassa B – CF Damm i el UE Cornellà – CE Manresa, del grup 2, i a les 17.55 dos partits del grup 1: CN Terrassa – CE San Gabriel i el RCD Espanyol – UE Sant Andreu. Més tard, a les 20.05, es jugarà el CN Terrassa B – CE Manresa i el UE Cornellà – CF Damm, corresponents al grup 2, i tancaran la jornada a les 20.45h els partits del grup 1 entre el CN Terrassa A i el UE Sant Andreu, i entre el RCD Espanyol – CE San Gabriel.

En el Torneig Internacional Hyundai Solmacar de Futbol Base es disputaran un total de 44 partits, 36 aquest cap de setmana i 8 el cap de setmana que ve. Hi participen un total de 33 equips de 15 clubs diferents (veure notícia). Tots els resultats dels partits es publicaran a la pàgina de Facebook del CN Terrassa.

Switch to mobile version