Autor Triatló - Duatló
2 Agost 2014 a 15:00

Aurell i Zapater, campions de la Vallter Duatló

Van firmar el quart i setè millors temps absoluts

Un dels moments de la cursa

Un dels moments de la cursa // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El passat diumenge, 27 de juliol, es va disputar el primer Duatió Hybrid de Catalunya, que va tenir lloc a l’estació Vallter 2000, i en la qual van participar 200 esportistes. Aquesta competició uneix l’escalada del ciclisme en ruta, i una cursa d’alta muntanya. El primer tram és el ciclista, i és un recorregut de 12 quilòmetres del port que arriba a Vallter, i que exigeix el màxim en les 7 corbes de paella que precedeixen la coronació del port. El segon és la cursa, de 10 quilòmetres, que ressegueix la carena des de Coll de MantetPic de la DonaPic de BastimentsColl de la Marrana i arribada de nou a Vallter.

En la categoria individual, els matadeperencs Pere Aurell i Genís Zapater foren els primers en arribar, amb uns temps de 1:47’51” i 1:50’13”. Aurell, a més, va firmar el quart millor temps absolut, mentre que Zapater va aconseguir el setè millor registre.

Switch to mobile version