Autor Societat
19 Agost 2014 a 18:00

Auxili d’animals a Terrassa

Un porc vietnamita, un gat, i una parella de cigonyes

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al matí es va rebre un comunicat d’un particular que a la zona boscosa de prop del seu domicili al carrer Mas Arús hi havia un porc vietnamita que semblava malalt.

L’agent comissionat a la zona va dictaminar que l’animal només semblava tenir fam, i que era necessari que es quedés a la zona boscosa fins que algú el vulgui adoptar ja que al tractar-se d’una espècie protegida el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) no se’n fa càrrec.

Aproximadament a la mateixa hora, es va rebre un avís d’auxili d’animals del carrer Balmes en el que una veïna  va comunicar que des de feia dos dies hi havia un gat en un carreró sense sortida al costat de l’edifici. Una unitat de bombers va treure l’animal que com que estava ferit es va haver de transferir a la protectora d’animals.

Finalment, cap al migdia d’ahir dilluns un particular va comunicar que a la carretera de Martorell hi havia dues cigonyes mortes. Malgrat es va comissionar una unitat al lloc dels fets, qui es va acabar fent càrrec del servei va ser una unitat d’agents rurals.

Switch to mobile version