Autor Societat
20 Agost 2014 a 13:00

Auxilien a un home desorientat a l’autopista C-58  

Volia creuar-la per arribar al centre comercial

SONY DSC

La policia va auxiliar un home que es trobava desorientat // Imatge d’arxiu de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal va auxiliar ahir a un home gran que es trobava desorientat caminant per l’autopista C-58 a l’alçada de la benzinera del KM17 direcció Terrassa Centre durant les 11 del matí.

L’actuació de la policia es va produir arran d’un avís d’un particular que estava circulant per la mateixa via i va informar que un home estava caminant per l’autopista. Ràpidament la Policia Municipal es va desplaçar a la zona i el van localitzar. El senyor anava caminant pel voral de la carretera.

Després de ser identificat, l’home va comentar que l’únic que volia era creuar per anar a un centre comercial. De totes maneres, una unitat dels Mossos d’Esquadra es va fer càrrec del trasllat del senyor, ja que es trobava desorientat.

A més, la Policia Municipal va precintar ahir al voltant de la 1 del migdia, una vivenda desocupada amb la porta oberta al Carrer d’Antoninus Pius.

En aquest cas, l’actuació de la policia també es va produir arran d’un avís d’un veí. Aquest va veure que l’habitatge, que estava desocupat, tenia la porta oberta i a dins no hi havia ningú. Ràpidament, la Policia va anar al lloc dels fets ies va posar en contacte amb el responsable, el qual els hi va dir que la casa és propietat de ServiHabitat.

Després de ser reconeguda, la Policia Municipal va informar a l’entitat que havien precintat la porta, ja que els dos panys que tenia ja no hi eren, i que a dins no hi havia ningú. L’empresa va prendre nota del succés tancarà la porta de la vivenda.

Switch to mobile version