Autor Cinema, teatre i televisió
15 Agost 2014 a 09:30

Cine al Catalunya

Del 14 al 21 d’agost

Mi amigo mr. Morgan

Mi amigo mr. Morgan

MI AMIGO MR. MORGAN

DRAMA. Dirigida per: Sandra Nettelbeck, sobre la novel·la de François Dorner. Repartiment: Michael Caine, Clémence Poésy, Justin Kirk i Jane Alexander.

La vida del senyor Morgan, un tossut avi Nord-americà, vidu i amb tendències suïcides que viu sol a París, canvia quan coneix a Pauline. La vitalitat de la jove i el seu optimisme retornen les ganes de viure al senyor Morgan. L’estranya parella explora els terrenys de l’amistat, la companyia, el romanç i el significat de la família.

CINEMA CATALUNYA: Dijous, divendres, dissabte, diumenge i dimecres i dijous de la setmana vinent a les 17:15h, 19:45h, i 22:15h.

MIL VECES BUENAS NOCHES

DRAMA. Dirigida per: Erik Poppe. Repartiment: Juliette Binoche, Nicolaj Coster-Waldau, Maria Doyle Kennedy, Larry Mullen Jr., Mireille Darc, Lauryn Canny, Adrianna Cramer Curtis i Mads Ousdal.

La Rebecca és una de les millors fotògrafes de guerra del món. Quan torna casa després de ser greument ferida a Kabul, ha d’enfrontar-se al rebuig del seu marit de seguir suportant la perillosa vida que porta. Tant ell com les seves dues filles donen un ultimàtum a Rebecca: la família o la feina.

CINEMA CATALUNYA: Dijous, divendres, dissabte, diumenge i dimecres i dijous de la setmana vinent a les 17:00h, 19:30h, i 22:00h.

Switch to mobile version