Autor Cultura
27 Agost 2014 a 15:00

Darrera ballada de sardanes a la plaça del Casal de Matadepera

Hi haurà una nova ballada per Festa Major

Darrera sessió de sardanes a Matadepera // Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Darrera sessió de sardanes a Matadepera // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

L’Agrupació Sardanista La Mola de Matadepera, com cada estiu, ha organitzat la seva temporada de sardanes obertes a tothom, que tenen lloc tots els dimecres de juliol i agost. Cada dimecres, a les 10 de la nit, els balladors s’han trobat a la Plaça del Casal de Cultura.

La darrera ballada de sardanes tindrà lloc avui dimecres, 27 d’agost, i serà amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. La propera ballada que organitzarà l’Agrupació Sardanista La Mola serà el dissabte 30, a les 7 de la tarda, en el marc dels actes de la Festa Major de Matadepera, i serà amb la Cobla Contemporània. La ballada del dia 30 serà al mateix lloc on s’han celebrat les sardanes obertes a tothom durant aquest estiu.

Nascuda l’any 1981, l’Agrupació sardanista La Mola és una entitat que treballa per estendre el món de la sardana i per Matadepera, un poble que és conegut arreu de les comarques catalanes en l’àmbit de la cultura popular, i més concretament en el món sardanista.

Switch to mobile version