Autor Sanitat
11 Agost 2014 a 18:00

Desallotgen la planta d’urgències de la Mútua per la caiguda d’un extintor

S’ha precintat la sala fins que s’ha pogut netejar

Mútua de Terrassa

Mútua de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

El passat dia 8, durant el torn de nit, els Bombers van haver de desallotjar la planta d’urgències de la Mútua de Terrassa, a causa de la caiguda fortuïta d’un extintor, un incident que no va causar cap ferit. L’aparell va alliberar una sèrie de partícules que podrien resultar perjudicials per a la salut, i és per això que, per precaució, els serveis d’emergència van decidir desallotjar la planta.

Els Bombers es van desplaçar fins al lloc de l’incident i van confirmar que no hi havia perill d’intoxicació, però la sala es va precintar igualment fins que les partícules de l’extintor es van dipositar a terra i es van poder netejar.

Switch to mobile version