Autor Futbol
19 Agost 2014 a 11:00

El Jàbac guanya l’Europa (4-1) però cau davant el Prat (2-1)

Dissabte jugaran el Torneig Hostalets de Pierola

Jàbac i Terrassa celebració

Imatge d’arxiu del web del Jàbac i Terrassa

El passat dissabte, 16 d’agost, la UFB Jàbac i Terrassa va disputar un partit amistós de pretemporada davant del juvenil de l’Europa, que els egarencs van guanyar per 4 a 1.

Els locals van rebre el primer gol després d’un error del porter en un rebuig. Dan va empatar el partit per al Jàbac abans de finalitzar la primera part, que va ser molt igualada, fins i tot amb més domini escapulat. En la segona part, els egarencs van mostrar un joc més ordenat, més intens i treballat, i van aconseguir el definitiu 4 a 1 amb un gol de Garrido i dos de Max. Amb una millor col·locació al camp, i podent posar en pràctica algunes jugades treballades en els entrenaments de la pretemporada, els de José Alcaraz van mostrar una millor imatge que a la primera part.

El diumenge 17, els egarencs van disputar un nou partit, aquest cop contra l’AE Prat, que va acabar amb un resultat de 2 a 1 pels potablaves.

Aquest dissabte, 23 d’agost, el Jàbac jugarà un triangular, el Torneig Hostalets de Pierola, en què participarà juntament amb el RCD Espanyol, el CE Mercantil, la UE Cornellà, el CF Reus i la UE Sant Andreu.

El diumenge 24 d’agost jugarà amb el Viladecans, equip de la Primera Divisió Catalana. Pel següent dissabte, 30 d’agost, els terrassencs disputaran un altre triangular, a Can Buixeras, una setmana abans de l’inici de la competició oficial, que els enfrontarà el diumenge, 7 de setembre, al CD Manacor.

Switch to mobile version