Autor Cinema, teatre i televisió
29 Agost 2014 a 18:00

El niño

"El niño"

“El niño”

Aquesta setmana arriba als cinemes la nova pel·lícula del director de Celda 211, El niño. La darrera cinta de Daniel Monzón parla sobre el narcotràfic a partir del viatge iniciàtic de dos amics. Des dels EUA ens arriba cinema d’acció meteorològica amb En el ojo de la tormenta, on es veurà fins on és capaç d’arriscar-se un caçador de tempestes per a fer una fotografia única. També s’estrena la comèdia romàntica Amigos de más,protagonitzada per l’actor que ha encarnat a un dels mags més famosos de l’era contemporània, Harry Potter. Finalment, l’aposta cinematogràfica de la setmana per als més menuts és Las nuevas aventures de Caperucita Roja on la menuda haurà de salvar Hansel i Gretel d’una malèfica bruixa.

____________________________________________________________________________________________

EL NIÑO (EL NIÑO)

THRILLER – DRAMA. Dirigida per: Daniel Monzón. Repartiment: Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Ian Mcshane, Luis Tosar, i Sergi López.

Aquest thriller d’acció, coproduït entre d’altres per Medaiset España, explica la historia de El Niño i El Compi, dos amics que volen iniciar-se en el món del narcotràfic com si fos un simple joc. Junts intentaran travessar els 16 kilòmetres de l’estret de Gibraltar, per arribar a Europa carregats de droga, sobrevolant les ones i amb la policia arran de taló.

____________________________________________________________________________________________

EN EL OJO DE LA TORMENTA (INTO THE STORM)

THRILLER – ACCIÓ. Dirigida per: Steven Quale. Repartiment: Jeremy Sumpter, Kyle Davis, Matt Walsh, Nathan Kress, Richard Armitage, i Sarah Wayne Callies.

En el transcurs d’un sol dia, la ciutat de Silverton és colpejada per una sèrie d’huracans sense precedents. Tota la ciutat està a mercè de ciclons erràtics i mortals, mentre que els caçadors de tempestes prediuen que el pitjor encara no ha arribat. La majoria de persones busquen refugi, mentre que d’altres corren fins al vòrtex, posant a proba fins a on està disposat a arribar un caçador de tempestes per aconseguir aquella fotografia única que només es fa un cop a la vida.

____________________________________________________________________________________________

AMIGOS DE MÁS (WHAT IF (THE F WORD))

COMÈDIA ROMÀNTICA. Dirigida per: Michael Dowse. Repartiment: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Megan Park, Adam Driver i Mackenzie Davis.

En Wallace (Daniel Radcliffe) i la Chantry (Zoe Kazan) es coneixen en una festa mentre llegeixen poesia escrita amb imants de nevera, i descobreixen que tenen una química excel·lent… com a amics. Entre ells es crea una relació en la que parlen de tot, des de pel·lícules, malalties, o regals de Nadal decebedors. Sembla l’amistat perfecte, però hi ha un problema: la Chantry té un xicot formal… i en Wallace està bojament enamorat d’ella.

____________________________________________________________________________________________

LAS NUEVAS AVENTURAS DE CAPERUCITA ROJA (HOODWINKED TOO! HOOD VS. EVIL)

ANIMACIÓ. Dirigida per: Mike Disa. Repartiment: Bill Hader, Cheech Marin, Glenn Close, Hayden Panettiere, Joan Cusack, i Patrick Warburton.

Torna la intrèpida Caputxeta coneguda com “Roja”, en una pel·lícula plena d’humor, aventura i acció. Roja està entrenant en una terra molt llunyana amb un misteriós grup secret anomenat “Les germanes Hood”, quan rep la trucada del seu amic Flippers Girón, cap de l’Agència “Avui estem alegres”. Els nens Hansel i Gretel han estat segrestat per una malvada bruixa i només la Caputxeta pot fer-li front. Acompanyada per l’Àvia, el despietat Llop i la seva inseparable companya, Balita, la Roja emprèn una fabulosa aventura per rescatar a aquests dos nens i acabar d’una vegada per totes amb la malèfica bruixa.

Switch to mobile version