Autor Política
5 Agost 2014 a 16:00

El PP de Terrassa demana la retirada de totes les mencions a Jordi Pujol

Consideren lamentable la confessió de l’expresident

PP de Terrassa

Foto: Daniel Arús

Des del grup municipal del PP de Terrassa han volgut manifestar que, arrel de la confessió realitzada per Jordi Pujol el passat 25 de juliol, i atenent les greus declaracions d’aquest, entenen que és absolutament imprescindible la retirada de tota menció al senyor Pujol de tota la ciutat de Terrassa, ja sigui en plaques commemoratives, la signatura en el llibre d’honor de l’Ajuntament o en equipaments del municipi.

És per això que el grup municipal del PP ha presentat un prec a l’Ajuntament amb aquesta demanda, exposat amb caràcter urgent.

En concret, el text del prec demana que es retiri qualsevol tipus de reconeixement o distinció de l’Ajuntament a Jordi Pujol, i afegeixen que, si és necessari, reiteraran la petició a través d’una proposta de resolució.

Switch to mobile version