Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Agost 2014 a 09:00

Electricitat al Parc Natural

Torre elèctrica

Torre elèctrica // Foto: Sergi Colomer

La mà de l’home i els invents per un costat ens faciliten la vida però per un altre espatllen la vista quan són posats en llocs que segurament no hi haurien de ser. Les torres elèctriques al Parc de Sant Llorenç  del Munt no en són una excepció.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version