Autor Societat
27 Agost 2014 a 17:00

Incendi en un habitatge de Terrassa

No hi ha hagut ferits

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Aquesta matinada s’ha produït un incendi en una vivenda del carrer Joaquim de Paz a Terrassa. Pels volts de les quatre, el telèfon 112 d’emergències ha rebut una trucada informant sobre un incendi en un immoble, i dues patrulles policials s’han desplaçat dins al lloc de l’incident per tal de comprovar el fet, qual el servei de Bombers de la Generalitat ja es trobava activat.

Quan les patrulles han arribat, ja no quedava ningú dins el domicili, doncs els habitants s’havien refugiat a casa d’un veí. Les unitats de Bomers de la Generalitat han arribat al lloc, i no s’ha requerit la presència d’ambulàncies, atès que es residents a l’habitatge no han inhalat fum. Els Bombers han donat per controlat l’incendi  i han ventilat l’immoble, i tot seguit s’ha procedit a establir-ne les causes. Per dur a terme les tasques d’extinció, el carrer García Humet ha estat tallat durant una hora.

El foc s’ha iniciat a la zona del menjador, darrere del sofà, possiblement per un curtcircuit en una regleta o els endolls. Els residents s’han despertat en escoltar quelcom que es trencava, i han sortit de la casa de seguida.

Un cop comprovat l’estat de l’immoble, tant per part de la Policia Municipal com dels Bombers de la Generalitat, no els ha semblat que aquest hagi patit danys estructurals, i tot seguit han informat els habitants, que han marxat a casa d’uns familiars, sobre les passes a seguir. L’immoble accidentat disposa d’assegurança.

Switch to mobile version