Autor Societat
22 Agost 2014 a 17:00

Infraccions de trànsit i una baralla

Avisos a la policia

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al vespre la policia va rebre un avís que hi havia un home sagnant pel nas al Passeig Vint-i-dos de juliol. Automàticament va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa, on va manifestar que presentarà denuncia en prefectura. Al mateix temps, a prefectura es va personar un senyor que va manifestar que s’havia barallat amb el senyor del nas sagnant al seu domicili del Carrer Sant Damià. Aquest, que presentava una contusió a l’ull esquerra i ferides sagnants al llavi i la mà esquerra, va ser informat dels tràmits a seguir i va manifestar que es dirigiria a la Mútua de Terrassa per a un informe facultatiu.

A la tarda del mateix dijous 21 d’agost, una patrulla va intervenir un vehicle a l’Avinguda del Vallès, degut a una infracció de trànsit i al comprovar les dades es va constatar que a l’automòbil li constava la ITV i l’AOV caducades. A més, també es va descobrir que al conductor li constava una suspensió judicial del permís de conduir del Jutjat Penal de Terrassa, amb un número d’expedient i data de finalització. La patrulla va procedir a la immobilització i sanció dels preceptes infringits del vehicle a la imputació del senyor per un delicte contra la seguretat viària.

Aproximadament a la mateixa hora, un individu es va personar a les dependències de la policia municipal per tal de desimmobilitzar el seu vehicle, immobilitzat des del passat dia 20 d’agost, amb parany i número de novetat. Realitzades les comprovacions amb la Direcció General de Trànsit, no constava cap assegurança en vigor del vehicle, i a l’individu li contava una suspensió administrativa amb expedient i fi de vigència. L’individu però no havia recuperat el permís ja que no havia realitzat cap curs de sensibilització. Poc després d’haver-li denegat la desimmobilització del vehicle, una patrulla va observar l’individu circulant en un ciclomotor pel Carrer Albinyana contra direcció. En el moment d’aturar el vehicle, el conductor va augmentar la velocitat, i va començar a circular entre els vehicles temeràriament fins que els agents el van perdre de vista al Carrer Morella. Els agents van procedir a denunciar-lo per conducció temerària i conducció d’un vehicle sense permís.

Switch to mobile version