Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
27 Agost 2014 a 08:00

La glorieta del Parc de Sant Jordi

Foto: Rafael Sánchez

Foto: Rafael Sánchez

En Rafael Sánchez ens envia una fotografia de la glorieta del Parc de Sant Jordi, inaugurat el 1959. Aquest parc ocupa part dels jardins originals de la Masia Freixa, un edifici modernista molt emblemàticobra de l’arquitecte Lluís Muncunill, igual que la glorieta de la fotografia.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

Switch to mobile version