Autor Cultura
28 Agost 2014 a 17:00

La Gran Gala de Dansa IBStage a Terrassa

El pròxim 30 d’agost a les 8 del vespre

Imatge cedida per Centre Cultural Terrassa

Imatge cedida per Centre Cultural Terrassa

El proper dissabte dia 30 d’agost a les 20.00h, al Centre Cultural de Terrassa se celebrarà la Gran Sala de Dansa IBStage, com a activitat complementària de la 31a Temporada BBVA de Dansa.

Els directors artístics de la gala, Elias Garcia i Xiomara Reyes, han preparat aquest espectacle que reunirà, a Terrassa, l’actuació de tres parelles, Lucia Lacarra i Marlon Dino, Xiomara Reyes i Rinaldo Venuti i Marianela Nuñez i Thiago Soares, primeres figures de la Bayerstache Staatsoper de Munich, la Royal Ballet de Londres i l‘American Ballet Theatre.

Cal subratllar que, tant l’obertura —Polonaise— com el tancament de l’espectacle —Suite del ballet “La Bayadere”— s’interpretarà per un grup de més de 100 artistes que participen a l’IBStage, l’stage internacional de dansa, que té lloc del 10 al 31 d’agost a l’Auditori de Barcelona.

El programa consta de dues parts, i s’hi interpreten peces com Viva la vida, Diana i Acteone o Pas de deux “Cisne negro”. El preu de l’entrada és de 35 euros. Per veure el programa sencer podeu visitar la pàgina web del Centre Cultural Terrassa.

 

Switch to mobile version