Autor Waterpolo
28 Agost 2014 a 16:00

La selecció espanyola juvenil masculina de waterpolo, a quarts de final de l’Europeu de Tiblisi

Aquesta tarda jugaran contra Croàcia

Una intervenció de Xavi Serra // Imatge cedida pel CN Terrassa

Una intervenció de Xavi Serra // Imatge cedida pel CN Terrassa

Espanya 7-6 Romania

Espanya: Miki Linares, Sergi Cabanas (1), Bruno Navajas, Marc Corbalán (2), Xavi Serra, Jorge Ramos, Miquel Gasulla, Albert Merino (1), Roger Tahull, Borja Fenoy (1), Guillem Garcia (2), Alejandro Bustos y Alfonso López-Sáez.

Romania: Tic, Rujan, Mircea (1), Pridteasa, Szmbo (1), Searle, Dragomiresuc, Calin, Buica, Gergelvfi, Fulea, Szabor (4) y Vochin.

Gols: 2-3 (1-2 i 1-1), 5-3 (2-3 i 3-0)

Ahir a la tarda, la selecció juvenil de waterpolo masculí, que es troba disputant el Campionat d’Europa de Tiblisi, va aconseguir una ajustada victòria per 7-6 davant de Romania, guanyant-se, així, el passi als quarts de final, que disputaran avui davant de Croàcia. Entre els seleccionats hi ha un jugador del CN TerrassaXavi Serra.

Els d’Emilio Bautista van poder comptar amb Alejandro Bustos, ja recuperat, que va ser de gran ajuda a l’equip. Romania va controlar el marcador fins al tercer parcial, on van arribar a tenir dos gols d’avantatge, però gràcies a la bona defensa espanyola i els gols de Borja Fenoy, i els dos de Marc Corbalán van servir per establir el 7 a 6 definitiu.

La selecció espanyola va debutar a l’Europeu amb una àmplia victòria sobre Holanda (13-0), guanyant còmodament a Eslovàquia (8-16) i la derrota davant d’Hongria (12-5) va obligar Espanya a jugar els vuitens de final davant de Romania. Xavi Serra ha anotat, per ara, tres gols en els quatre partits disputats.

El passi als quarts per part de la selecció espanyola té un mèrit afegit: el passat 10 d’agost, Espanya va disputar el Mundial Juvenil a Istanbul, del qual es va proclamar subcampiona, i els jugadors espanyols arriben a l’Europeu amb cansament pel fet d’haver jugat, fa tant pocs dies, una altra competició. A més, l’equip espanyol conserva l’alineació dels nascuts el 1996 i 1997, mentre que els seus rivals són tots un any més grans (1995). El jugador del CN TerrassaXavi Serra, també va formar part de l’equip subcampió del Mundial, i va marcar un total de quatre gols.

Switch to mobile version