Autor Futbol
23 Agost 2014 a 11:30

La UD San Lorenzo cau davant el CF Ripollet (0-3)

Els egarencs necessiten més temps de preparació

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

UD San Lorenzo 0 – 3 CF Ripollet

UD San Lorenzo: Youssef, Ricard, Eric, David Sánchez, Carlos, Max, Víctor Bermúdez, Moscoso, Rubén Ruiz, Xavi Sánchez i Aitor Corpas. Suplents: Carlos Sánchez, Ramon, Iván, David, Samuel, César, Marc Molina, Javier, Anoel, Oriol Tàpia i Omar Qanni.

CF Ripollet: Mampel, Toni, Osuna, Serrano, Aguilera, Lalo, Franco, Héctor, Mellado, Txema i Carlos Alberto. Suplents: Roger, Cuesta, Guti, Borja, Joan, Javi i Lluís.

Àrbitre: Javier López Berges. Targetes per a Carlos Mampel i Héctor Alcañiz (CF Ripollet).

Gols: Aznar (0-1), min. 31; Javi (0-2), min. 47; Franco (0-3), min. 89.

Dijous a la tarda, la UD San Lorenzo va disputar el primer partit amistós de la pretemporada, enfrontant-se al CF Ripollet. Ambdós equips juguen a la Segona Divisió Catalana, els egarencs al grup 4 i els de Ripollet, al grup 2. Els ripolletencs van endur-se la victòria per 0 gols a 3.

La primera part va ser de domini ripolletenc, que venia més preparat que els terrassencs, donat que havien disputat ja tres partits de pretemporada. El CF Ripollet, però, arribaven amb més facilitat a l’àrea, i al minut 31 ha arribat el 0 a 1, després d’una  bona jugada individual de Chema Aznar. Marcar el primer va motivar els jugadors ripolletencs, que van continuar insistint fins al darrer minut de la primera part, donant feina a Youssef per evitar el segon.

Només tres minuts després de la represa, ha arribat el segon gol visitant, obra de Javi. La UD San Lorenzo va reaccionar i va tenir minuts de control, però no aconseguia crear ocasions de perill. A les acaballes del partit, en el minut 89, els ripolletencs establien el definitiu 0 a 3 mitjançant Sergio Franco.

Mal inici de la pretemporada per a la UD San Lorenzo, que demà disputarà un nou enfrontament, a les 11h davant el CD Badia de la Tercera Divisió Catalana.

Switch to mobile version