Autor Societat
13 Agost 2014 a 11:00

L’estació de Plaça Catalunya tancarà tres dies per obres de manteniment

L’estació de Provença serà l’inici i el final del Metro del Vallès

Imatge del web FGC

Imatge del web FGC

 

El dijous dia 14 d’agost a les vuit del vespre començaran tres dies d’obres a l’estació de Plaça Catalunya. Això impedirà que hi arribin els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), de manera que la línia Barcelona-Vallès (l’anomenat Metro del Vallès) començarà i acabarà a l’estació de Provença. Els treballs s’allargaran fins el 18 d’agost.

Per evitar el tall i arribar fins a Plaça Catalunya, els usuaris vallesans podran fer transbordament a l’estació de metro de la Diagonal i agafar la línia 3 del metro fins a plaça Catalunya, que continuarà operativa plenament en tots els seus trams. Un acord entre FGC i TMB permetrà als clients accedir al metro amb els títols habituals dels ferrocarrils.

FGC aprofita la baixada en la circulació del mes d’agost per fer obres de manteniment a les diverses estacions. En aquesta ocasió, els treballs buscaran millorar tecnològicament l’estació barcelonina i optimitzar recursos.

 

Switch to mobile version