Autor Economia
22 Agost 2014 a 14:00

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa s’uneix a la xarxa de Punts d’Atenció a l’Emprenador

Aquest servei estalvia temps i desplaçament

Imatge del web de l'Ajuntament de Terrassa

Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) amplia el seu servei d’informació, tramitació i assessorament ofering un nou servei gratuït per a la constitució de noves empreses: el Punt d’Atenció a l’Emprenedor/a (PAE).

Aquest nou servei és un recurs de tramitació telemàtica que complementa el servei de l’OAE per tal d’assessorar millor a les persones emprenedores. Així mateix, s’encarrega de facilitar la creació de noves empreses a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial mitjançant un sistema informàtic de tramitació d’expedients electrònics basat en el DUE (Document Únic Electrònic).

La tramitació es fa a través d’una plataforma gestionada pel CIRCE (Centro de la Información y Red de la Creación de Empresas). La seva funció és connectar tots els organismes i agents implicats en el procés de tramitació d’una societat empresarial, estalviant  així desplaçaments i costos, ja que aquesta tramitació telemàtica substitueix fins a 21 formularis administratius.

Gràcies a aquest nou servei, les persones emprenedores podran donar-se d’alta com a empresaris o en el Règim d’Autònoms de manera immediata i constituir telemàticament societats mercantils (entre 4 i 10 dies per a les SL i 48 h per les SLNE).

Per a més informació, es pot visitar presencialment l’oficina de l’OAE, trucar el telèfon  937397000 o omplir els formularis a la seu electrònica.

 

Switch to mobile version