Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
22 Agost 2014 a 08:00

Relacions de l’espai

Relacions de l'espai // Foto: Sergi Colomer

Relacions de l’espai // Foto: Sergi Colomer

Situada al Parc de Vallparadís, aquesta escultura del terrassenc Angel Màdico hi va ser instal·lada el 1999. L’escultor crea un contrast entre la natura i l’abstracció, en peça que forma part de la seva época més colorista.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version