Autor Societat
19 Agost 2014 a 10:00

Robatori amb violència al carrer Bartomeu Amat

No es descarta una simulació

Mossos

Aquesta matinada s’ha intervingut una habitatge del carrer Bartomeu Amat a causa d’un avís de presumpte robatori armat i amb violència. No es descarta que sigui una simulació de delicte.

Vora la mitjanit es va rebre una trucada d’una dona que manifestava trobar-se a la porta de casa la seva germana i que aquesta era a dins demanant auxili. Es van comissionar dues patrulles que en arribar es van veure obligats a trencar la porta d’entrada per poder accedir al domicili.

Dins l’habitatge estava tot regirat i la dona que demanava ajuda es trobava amb les mans lligades en una cadira dins una habitació. Seguidament es va haver de demanar assistència mèdica perquè la dona que demanava auxili va perdre el coneixement. En recuperar-se va afirmar que en treure la brossa a les 18.00 algú que no va poder identificar la va ficar dins del domicili, la va lligar i posteriorment va regirar els dos habitatges dels quals es composa l’edifici.

La dona va manifestar el robatori d’alguns ordinadors, televisors i electrodomèstics. Nega la desaparició de joies, però afirma la d’un sobre amb 400€.

Un cop fet el reconeixement, el cap de torn es va posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra per tal de comissionar una patrulla al domicili i valorar si és necessari l’activació de la policia científica. Finalment, un agent de Codex Tssa va arribar a l’habitatge per iniciar la investigació.

Switch to mobile version