Autor Societat
27 Agost 2014 a 10:30

Robatori en un pàrquing del carrer Palet i Barba

Un dels implicats era menor

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Avui a la matinada la Policia Municipal ha rebut una trucada d’un particular informant que han sorprès un parell de joves robant a l’interior d’un pàrquing al Carrer Palet i Barba.

El cos va comissionar dotacions policials al lloc dels fets. Allà, els agents es van entrevistar amb els veïns que havien pogut retenir als dos identificats i van intervenir dos comandaments de la porta automàtica del garatge per tal de comprovar que cap dels vehicles havia estat danyat.

Els dos homes van ser portats a la central per a la seva plena identificació. Un d’ells, menor, va ser lliurat al seu pare mitjançant acta. Es va efectuar una acta de recollida dels dos comandaments i unes tenalles metàl·liques, i es van efectuar les diligències.

Switch to mobile version