Autor Cultura
22 Agost 2014 a 15:00

Sant Feliu del Racó es prepara per la Festa Major

Se celebrarà del 28 d’agost a l’1 de setembre

Fragment del cartell de la Festa Major  // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

Fragment del cartell de la Festa Major // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

El calendari d’activitats de la Festa Major del nucli veïnal de Sant Feliu del Racó, de Castellar del Vallès, ja ha quedat definit. Amb una trentena d’activitats i actes molt diversos i per a totes les edats, la festa de la localitat es desenvoluparà entre els dies 28 d’agost i 1 de setembre amb l’organització de les associacions de veïns Sant Feliu del Racó i El Racó.

La decoració de la Plaça Doctor Puig, el dijous 28 a les sis de la tarda, donarà el tret de sortida a les activitats de la Festa Major 2014 del barri. L’endemà tindran lloc dos dels plats forts de la gresca: el campionat de futbolí i la proposta de l’Agència de Residus de Catalunya,“Recicla Saltant!”, destinada als més petits. El Corre-tapes s’estrenarà en l’edició d’enguany amb tastets de diversos bars i restaurants del barri per alimentar els visitants abans que, a dos quarts de deu, se celebri el pregó de la festa major. La nit acabarà amb un concert.

El dissabte les activitats començaran al matí, amb un esmorzar de germanor, i s’allargaran durant tot el dia amb una infinitat d’actes. Entre ells destaca una nova edició de les Cantades de Sant Feliu, que ja fa més de 60 anys que se celebren. L’endemà la gresca deixarà pas a les activitats més tradicionals, amb el ball de bastons, la sortida dels gegants i la missa de festa major. Al migdia tindrà lloc un dinar popular i a la tarda, abans de la cantada d’havaneres, un campionat de dòmino.

La festa arribarà al final el dilluns dia 1 de setembre, amb activitats infantils al matí –que es combinaran amb una xocolatada i una festa de l’escuma- i un partit de futbol a la tarda. La Festa Major de Sant Feliu del Racó 2014 acabarà oficialment dilluns a la nit amb la cirereta del pastís: el Correfoc Infernal, que recorrerà els carrers del nucli amb foc, llums i petards.

Switch to mobile version