Autor Motor
30 Agost 2014 a 12:30

Setanta equips en les 24h del Circuit de Catalunya

Tindrà lloc a Montmeló del 5 al 7 de setembre

Imatge cedida per Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge cedida per Circuit de Barcelona-Catalunya

D’aquí a pocs dies, del 5 al 7 de setembre, tindrà lloc a Montmeló, al Circuit de Barcelona-Catalunya, la 17a edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, una cita que comptarà amb la participació de setanta equips.

La ja tradicional carrera de resistència d’automobilisme del Circuit de Catalunya es convertirà en una de les curses amb més participants de la seva història, només superada en tres edicions (2001, 2002 i 2003). I és que en els darrers anys ha experimentat un increment de participació gràcies a la col·laboració del promotor holandès Creventic, que ha fomentat la cursa en l’àmbit internacional. Així ho demostren els 280 pilots de 14 països diferents que hi participaran.

La representació nacional a les 24 hores estarà formada per sis equips. Monlau Competición tindrà dos cotxes a la pista: Monlau Competición 1 amb els pilots José Manuel AlonsoJavier Hernández, Jaime Hernández i Jaime Font amb un Renault Clio Cup IV (A3); i Monlau Competición 2, amb la Laia Sanz, pluricampiona del món de trial i enduro, i Francesc Gutiérrez, experimentat pilot i gerent de l’empresa promotora V-Line, al volant d’un Seat León Supercopa (A3T).

L’equip Drivex tornarà a participar en la cursa de resistència amb un Volkswagen Scirocco GT24 (A3T) amb William Paul, Antonio Escámez i Rafael SarandesesBlack Motorsport comptarà a les seves files amb Jordi GaigIgnacio Escofet Lluc Rubio amb un Renault Clio Cup III (A2)Beyond _ F S competirà amb un Nissan Juke R (A2) amb els pilots David Lloret, Carles Palou i Fortià Parés; mentre que Pareras Racing Team tindrà una formació de pilots molt familiar, amb quatre germans a bord del Seat León Supercopa (A3T)Ángel, Santiago, Joaquín i Oscar Pareras.

També han confirmat la seva participació els suïssos Hofor-Racing, que intentaran revalidar la victòria de l’any passat repetint amb el Mercedes SLS AMG GT3 i amb els mateixos pilots que els van portar al lloc més alt del podi,  Michael Kroll, Roland EggimannKenneth Heyer Christian Frankenhout, incorporant en aquesta edició a Chantal Kroll a la formació.

Tampoc faltarà a la cita del Circuit de Barcelona-Catalunya l’equip francès Ruffier Racing, segons a la general i campions de la categoria 997 l’any 2013, amb un Porsche 997 GT3 (997) pilotat per Patrice Lafargue, Paul Lafargue, Gabriel Abgergel i Franck Racinet; i la formació alemanya Besaplast Racing Team, cinquens en la general i guanyadors de la categoria A2 l’any 2013, amb un BMW Mini R56 (A2) i els pilots Franjo Kovac, Fredrik Lestrup, Henry Littig i Kai Jordan, entre altres equips punters

La prova de les 24 hores de Barcelona es disputarà sobre el tram FIA de 4,655 kilòmetres del Circuit de Montmeló i començarà a les 12.00 hores del dia 6 de setembre. L’entrada és gratuïta.

Switch to mobile version