Autor Economia
5 Agost 2014 a 15:00

Solvia ven a una fundació universitària un edifici d’oficines a la Ciutat del Transport

L’operació s’ha valorat en 12 milions d’euros

L'operació s'ha valorat en 12 milions d'euros // Imatge cedida per Solvia

L’operació s’ha valorat en 12 milions d’euros // Imatge cedida per Solvia

El passat divendres, 1 d’agost, en el marc de l’estratègia de Solvia per posar en valor els actius de la seva cartera immobiliària, la filial del grup Banc Sabadell va tancar un acord de compravenda amb una fundació universitària, amb la qual aquesta fundació adquireix el complex d’oficines que s’ubica a la Ciutat del Transport de Castelló de la Plana.

En aquesta  operació s’hi inclou, així mateix, la subrogació dels contractes de lloguer de vivenda, i s’ha valorat en 12 milions d’euros. L’immoble va ser inaugurat el 2006, té una superfície de 19.000 m2 i comptabilitza un total de 28.000 m2 edificats.

Aquesta transacció forma part d’una de les actuacions que Solvia està duent a terme per posar en valor el seu estoc d’actius immobiliaris. Ho fa a través del canal retail, o bé, com en aquest cas, venent directament actius singulars a inversors. De fet, el mes de març passat la filial del grup Banc Sabadell va vendre a l’inversor internacional London&Regional un altre complex d’oficines al Parc Empresarial Avinguda Amèrica, 115 de Madrid, i fa poc menys d’un any també va traspassar 953 propietats a un consorci d’inversors institucionals.

Al llarg de tot el 2013, Solvia va formalitzar diverses operacions com aquestes, valorades en total per 187 milions d’euros.

Switch to mobile version