Autor Societat
30 Agost 2014 a 09:30

Trobat un cavall moribund al carrer Vigo

L’animal no es va poder salvar

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al vespre es va rebre una trucada del 112 informant que al Camí dels Horts del final del Carrer Vigo hi havia un cavall en mal estat, gairebé moribund.

Automàticament es va comissionar una unitat que va manifestar que l’animal es trobava en molt males condiciones, i van iniciar unes gestions amb la protectora de defensa dels equins. Aquests van activar un veterinari per a realitzar una primera valoració de l’animal. El professional va informar que el cavall es trobava en una situació terminal i irrecuperable.

La unitat de policia va fer gestions per retirar l’animal de la via pública sense aconseguir cap resultat. Finalment van acabar realitzant gestions amb els bombers que es van oferir a aixecar l’animal. Es va comunicar al cap de Protecció de Salut per tal de gestionar el transport de l’ecoequip i disposar-ne fins avui, obtenint-ne però un resultat negatiu. D’acord amb el cap de salut i sots de guàrdia es va senyalitzar el lloc i es va acordar prosseguir la gestió avui a primera hora.

Switch to mobile version