Autor Societat
27 Agost 2014 a 10:00

Un taxista pateix un infart durant el servei

No hi ha hagut cap víctima mortal

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al vespre va arribar un avís des de Barcelona, a través del 061, a la Policia Municipal conforme un taxista havia sofert un infart de miocardi i es trobava aturat al carrer de les Margarides del municipi de Vacarisses.

El taxista havia sortit de Barcelona cap a Sant Vincent de Castellet per la C58, però la companyia de taxis va perdre el contacte amb ell a l’alçada de Terrassa. Degut a que el taxista no apareixia, el servei de policia va comunicar-ho a totes les dotacions. També es van alertar les policies locals de Viladecavalls i Vacarisses.

Als vols de mitjanit la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada del 061 des de Barcelona informant del lloc exacte del vehicle. Mentre arribava l’ambulància, una unitat de la Policia Local de Vacarisses va personar-se al lloc dels fets i de seguida van trobar la víctima. Finalment, aquest va rebre atenció mèdica, i hores d’ara es desconeix el seu estat.

Switch to mobile version