Autor Societat
5 Agost 2014 a 17:00

Una associació de Terrassa necessita diversos materials per seguir amb la seva tasca

Es poden fer aportacions a través de Mi Aportación

Imatge del web www.musicoterapiaypsicoterapias.org

Imatge del web www.musicoterapiaypsicoterapias.org

L’Associació de Músicoteràpia i Psicoteràpia per al Tractament Integral de la família, una organització sense ànim de lucre de Terrassa de nova creació, necessita diversos materials per tal de continuar la seva tasca, que recullen a través de la plataforma Mi Aportación, enllaçada més avall.

Aquesta associació treballa amb nens i les seves famílies des dels 0 als 12 anys, i és una iniciativa d’un grup de dones, professionals de l’educació i de la salut, que tenen l’objectiu de cobrir l’atenció especialitzada de nens que tenen diversos problemes a nivell psico-social-emocional i educatiu, que els impedeixen el rendiment i inclusió escolar normals. A través de diversos programes d’intervenció, des de les àrees de Logopèdia, Psicologia Infantil i Músicoteràpia, es dirigeixen a nens i mares gestants en risc i les seves famílies, realitzant accions específiques de detecció, diagnosi i tractament de nens amb trastorn de l’espectre autista, altres trastorns generals de comunicació, desenvolupament, llenguatge, sensorials o necessitats educatives especials, i també assessoren les famílies per canalitzar les seves necessitats d’atenció.

Concretament, el material que necessiten, que es pot trobar en aquest enllaç de la web Mi Aportación, són joguines didàctiques (puzzles, Memory, joguines per a bebès, construccions i muntatges, jocs de taula i coneixement); un ordinador de taula per a un taller d’informàtica, 8 cadires iguals per a la sala d’espera, tres prestatgeries per col·locar-hi materials i joguines, i contes adreçats a nens entre 0 i 14 anys, tant en català com en castellà.

Switch to mobile version