Autor Societat
22 Setembre 2014 a 17:15

Accident de trànsit a l’Avinguda de Madrid

Col·lisió de vehicles per conducció èbria

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

El passat dissabte a la tarda, el 061 va comunicar a la Policia Municipal que una ambulància els havia informat que un vehicle havia col·lidit contra un arbre a l’Avinguda de Madrid amb la Carretera de Montcada sense causar cap ferit.

Automàticament s’hi van personar dues unitats que van efectuar l’informe tècnic de l’accident. L’arbre va quedar una mica inclinat i es va valorar la conveniència d’avisar a Gestió de l’Espai Públic (GEP) per a la seva retirada. Segons va manifestar el conductor, el vehicle va col·lidir contra l’arbre en esquivar un altre vehicle que no havia respectat el cediu el pas.

El mateix dissabte a la nit, la Policia Municipal rep una trucada d’un particular informant que un conductor ebri havia xocat contra un altre vehicle al carrer de Francisco de Vitoria, i que el tenien retingut perquè aquest volia marxar.

Seguidament es van comissionar les dotacions policials ressenyades que en arribar van confirmar que el conductor es trobava sota la influència de begudes alcohòliques. Un dels agents va realitzar la prova estimativa que va donar un resultat de 1,03mg/l. Automàticament es va traslladar al conductor a al central per realitzar les proves corresponents i un agent es va quedar elaborant l’informe tècnic d’accidents.

A la central, el conductor del vehicle es va negar a realitzar les proves corresponent, de manera que es va procedir a la seva detenció per la seva negativa i la conducció sota els efectes de l’alcohol. A més també es va avisar a Egarvia per tal d’immobilitzar el vehicle, ja que no hi havia cap conductor que se’n pogués fer càrrec. A continuació es van realitzar les diligències.

Switch to mobile version