Autor Cultura
2 Setembre 2014 a 13:30

Actuació castellera de la Festa Major de Matadepera

Amb Castellers de Terrassa i d’Esparreguera

Castellers de Terrassa Diada del local abril

Imatge d’arxiu cedida per Castellers de Terrassa

Diumenge, 31 d’agost, els Castellers de Terrassa van actuar a la Festa Major de Matadepera.

A dos quarts de vuit, van actuar juntament amb els Castellers d’Esparreguera. Els de Terrassa van obrir plaça amb un 5 de 7, que van executar de manera impecable: a la pinya, els baixos de la part del cos del castell es van agafar més oberts i mirant cap a la rengla central, cosa que permet una millor col·locació dels primers cordons de pinya i dels segons del castell. A més, en aquesta construcció es van estrenar dos castellers, amb la intenció d’alleugerir l’estructura. Els Castellers d’Esparreguera van fer el 3 de 7 en primera ronda.

En la segona ronda van descarregar el 4 de 7 amb l’agulla, després d’haver de desmuntar el peu per la indisposició d’un dels baixos del castell. Els d’Esparreguera també van fer el 4 de 7 amb l’agulla, essent el sisè que descarreguen aquesta temporada.

Per a la tercera ronda, ambdues colles van descarregar el 4 de 7. En la ronda de pilars, els Castellers d’Esparreguera van realitzar un pilar de 5, i els Castellers de Terrassa un vano de 5, és a dir, dos pilars de 4 i un pilar de 5 central.

Switch to mobile version