Autor Cinema, teatre i televisió
3 Setembre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de setembre

"El diario de Noa"

“El diario de Noa”

Dimecres

Antena 3

A les 22.40 drama romàntic amb “El diario de Noa”.

El film basat en la novel·la de l’escriptor estatunidenc Nicholas Sparks explica la història d’amor entre en Noah Calhoun, i l’Allie Nelson, dos joves de Carolina del Nord que, malgrat viure en dos ambients socials molt diferents, s’enamoren profundament i passen junts un estiu inoblidable. La parella però es veu obligada a separar-se, primer pels pares d’Allie, i després per la guerra.

Dirigida per Nick Cassavetes, i estrenada l’any 2004, la cinta està protagonitzada per Ryan Gosling i Rachel McAdams, acompanyats de Kevin Connolly, Jamie Anne Brown, Sam Shepard, James Garner, James Marsden, Joan Allen, Gena Rowlands, David Thorton i Heather Wahlquist.

Telecinco

A les 22.30 cinema d’animació amb “Ice Age 3: El origen de los dinosaurios”.

Estrenada l’any 2009, aquesta és la tercera pel·lícula de la famosa saga d’Ice Age. En aquest episodi, l’esquirol Scart que no s’atura en el seu intent d’aconseguir l’anhelat aglà, pot ser que en la recerca acabi trobant l’amor. Al mateix temps, Manny i Ellie esperen un bebè mamut, i Manny s’esforça perquè tot sigui perfecte pel nou membre de la família. Diego, el tigre de dents de sable, es pregunta si el seu caràcter s’estarà tornant més tou per passar tant de temps amb els seus amics. Per la seva banda en Sid també vol formar una família i roba uns ous de dinosaure. Quan la mestressa dels ous apareix per recuperar els seus petits també s’emporta en Sid a una cova on viuen els dinosaures que es creien extingits. Manny, Ellie, Diego i les sarigues Crash i Eddie, aniran a rescatar el seu amic, on també coneixeran en Buck, una mostela que vol venjar el dinosaure.

El film dirigit per Carlos Saldanha i Mike Thurmeier compta amb les veus de Mike Reiss, Peter Ackerman, Jason Carter Eaton, Yoni Brenner i Michael Berg entre d’altres.

TV3

A les 21.55 més romanticisme amb “Mai és tard per enamorar-se”.

El film britànic estrenat l’any 2008 amb guió del mateix director Joel Hopkins, té clares reminiscències – tot i que no es defineix com a remake –  del film del 1984 protagonitzat per Meryl Steep i Robert De Niro titulat “Enamorarse” (“Falling in Love”).

Harvey Shine (Dustin Hoffman) és un escriptor de Nova York que passa per un mal moment tan en la seva vida professional com personal. Però tot sembla canviar quan, en un viatge a Londres per assistir al casament de la seva filla, coneix una dona molt peculiar, la Kate (Emma Thompson), una solterona la vida social de la qual es limita a humiliants cites a cegues i a eternes converses telefòniques amb la seva mare. En Harvey se sent atret per la seva intel·ligència i la seva manera de ser, i aviat s’estableix entre ells una relació que farà que les seves vies canviïn per sempre.

———————————————————————-

Dijous

TVE

A les 22.30 torna la serie “Águila Roja”.

Aquesta setmana TVE projecta un capítol resum de la darerera temporada perquè tots els seguidors es posin al dia, i el proper dijous 11 de setembre arrencarà la sisena temporada de l’exitosa sèrie.

Aquesta producció de Globomedia per a tota la familia ambientada en el s.XVII espanyol està protagonitzada per David Janer compta també amb les interpretacions de Francis Lorenzo, Miryam Gallego, Patrick Criado, Inma Cuesta, Javier Gutiérrez, Guillermo Campra, Pepa Aniorte, José Ángel Egido, Manuela Velasco, Mónica Cruz, Alberto San Juan, Roger Berruezo i Lydia Bosch entre d’altres.

———————————————————————-

Divendres

TV3

A les 22.30 la gran pel·lícula és “Sherlock Holmes”.

Sherlock Holmes i el seu incondicional company Watson hauran d’usar la seva aguda intel·ligència i tota mena de recursos per enfrontar-se a un nou enemic i desmuntar un complot que podria destruir el país. Adaptació dels personatges de Sir Arthur Conan Doyle que converteix a Sherlock Holes amb habilitats per a la boxa i a Watson en un expert en esgrima.

El film americà estrenat l’any 2009 i dirigit per Guy Ritchie compta amb les interpretacions de Robert Downey Jr. en el paper de Sherlock, i Jude Law en el de Watson. El repartiment el completen actors com Rachel McAdams, Mark Strong, Robert Maillet, Kelly Reilly, Eddie Marsan, Geraldine James, William Houston, Hans Matheson, James Fox, William Hope i Clive Russell.

Switch to mobile version