Autor Cinema, teatre i televisió
22 Setembre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 22 i dimarts 23 de setembre

Nader y Simin una separacion

Nader y Simin una separacion

Dilluns

TV3

A les 21:30h a Sense Ficció “Demà moriré”

El maig del 2009 Rodrigo Rosenberg, un advocat adinerat i respectat, va ser assassinat a trets mentre feia un passeig en bicicleta. Res en especial a Guatemala, un país desbordat pel tràfic de drogues i on les atrocitats de la guerra civil encara no han rebut el seu judici corresponent. El 97% dels assassinats no es resolen mai. Però hi ha un petit detall que desencadena la història d’aquest “thriller” documental: Rosenberg sabia per avançat que moriria.

Antena 3

A les 21:45h Raúl Arévalo i Nerea Barros visitaran El Hormiguero

Els actors nacionals aniran al plató de Pablo Motos per presentar la seva nova pel·lícula “La isla mínima” dirigida per Alberto Rodríguez.

La 2

A les 22:00h cine amb Nader y Simin, una Separación

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Asghar Farhadi i amb la interpretació de Sareh Bayat Kimia Hosseini i Shahab Hosseini

Nader y Simin son un matrimoni irani amb una filla. Simin vol abandonar Iran en busca d’una vida millor, però Nader, que desitja quedar-se per cuidar al seu pare, que té Alzheimer, li demana el divorci. Com no ho aconsegueix, es muda a viure amb els seus pares i contracta a una dona perquè l’ajudi a cuidar al seu pare. Un dia, al arribar a casa, trobar al seu pare lliga al llit: a partir d’aquest moment la seva vida canviarà totalment.

——————————————————-

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h el taquillazo es Wanted (Se busca)

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Timur Bekmambetov i amb la interpretació de James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman i Terence Stamp.

Un jove que es pensava que el seu pare estava mort, descobreix que era un assassí a sou i que acaba de ser assassinat. A continuació, és reclutat per la sexy Fox per la mateixa organització on treballava el seu pare. Sloam s’encarrega d’entrenar-lo perquè segueixi els passos del seu difunt pare.

Antena 3

A les 21:45h David Bustamante visitarà El Hormiguero

El cantant anirà al plató de Pablo Motos per presentar el seu nou CD.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version