Autor Cultura
25 Setembre 2014 a 14:00

Arrenca el Festival TNT amb entrades exhaurides

“Tabac Rouge” obrirà el festival

"Tabac Rouge" de James Thiérrée // Imatge del web del TNT

“Tabac Rouge” de James Thiérrée // Imatge del web del TNT

Avui comença el Festival Terrassa Noves Tendències amb el cartell d’entrades exhaurides per a diverses funcions.

L’espectacle inaugural que començarà a les 21.00h al Teatre Principal, serà “Tabac Rouge”, l’estrena a l’Estat Espanyol del darrer muntatge de James Thiérrée. Es tracta d’un híbrid entre la dansa i el teatre d’impacte visual extrem que obrirà les portes del festival fins al diumenge 28 de setembre amb 23 espectacles, 13 dels quals són coproduccions i 13, estrenes.

A banda de l’espectacle inaugural, avui les activitats ja comencen a partir de les 17.00h amb Constanza Brncic, que presentarà “La nit es mou”. Un projecte de creació escènica desenvolupat amb gent gran de la ciutat. Prenent com a punt d’origen el somni, es busca una peça de dansa-teatre que pretén ser la invitació a obrir la mirada sobre el col·lectiu de la tercera edat, trencant tota mena de prejudicis.

I a les 19.00h, es podran veure dos espectacles pels quals les entrades ja estan exhaurides. D’una banda “L’Agitador Vórtex”, una “peça peli assaig multigènere” ideada i realitzada per Cris Blanco, que es podrà veure a la Sala Cúpula. I de l’altra, “La màquina de la soledad” de Microcopía & Oligor. Dues peces que donaran el tret de sortida a les propostes vinculades al teatre d’objectes, temàtica protagonista de l’edició d’enguany.

 

Switch to mobile version