Autor Sanitat
30 Setembre 2014 a 11:30

Boi Ruiz visita el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec

El conseller va conèixer personalment el treball del Centre

Boi Ruiz visita el Centre Femarec // Imatge cedida per Femarec

Boi Ruiz visita el Centre Femarec // Imatge cedida per Femarec

Com ja vam informar, el Conseller de Salut Boi Ruiz va visitar durant el divendres passat el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec, on va conèixer en persona un projecte és precursor en el marc sociolaboral. Durant el cicle passat, el centre va aconseguir la xifra de zero hospitalitzacions per recaiguda en la malaltia mental.

Durant la visita, Ruiz va formar part d’un dels tallers rehabilitadors que tenen lloc al Centre, i va acompanyar a dos treballadors del servei als seus llocs de treball: a l’Anna Martínez al taller de reparació de cafeteres, i al Xavier Castany a la planta de Gestió de Residus, on va poder veure la nova planta de triatge.

Finalment, el Conseller va constatar els beneficis que aquest servei aporta, no només per a la persona, sinó també per l’economia del centre, ja que  es redueix la despesa pública en disminuir les hospitalitzacions.

El Centre de Dia de Salut Mental de Femarec treballa per la rehabilitació psicosocial en l’àmbit ocupacional dels treballadors i de les treballadores amb trastorn mental sever de Femarec, una entitat que treballa per la inserció de col·lectius en risc d’exclusió.

Switch to mobile version