Autor Societat
3 Setembre 2014 a 15:00

Castellar del Vallès rep 704.000 euros per a infraestructures

Els diners els aporta la Diputació

Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

La Diputació de Barcelona ha fet arribar a l’Ajuntament de Castellar del Vallès 704.000 euros corresponents al pla de la Xarxa de Governs Locals pel curs 2014-2015. En total, la ciutat vallesana ha rebut 704.000 euros que destinarà a obres de manteniment dels carrers, parcs i l’enllumenat públic.

El consistori dedicarà 275.000 euros a equipaments i infraestructures, en el marc del Pla d’Obres de Millora Urbana. Això es traduirà, d’aquí dos anys, en la pavimentació de les vies públiques de la ciutat: aquest any s’invertiran 175.000 euros amb aquest objectiu i el 2015 es gastaran els 100.000 restants.

L’Ajuntament ha rebut dues partides més, una destinada a la renovació i reparació de les zones de jocs infantils –amb un pressupost de 247.000 euros- i una segona que s’invertirà en la conservació de l’enllumenat públic i que està dotada amb 106.000 euros. La primera inversió es concretarà en la instal·lació de zones toves als parcs infantils i en la implantació de nous jocs i ballats a les àrees de joc.

A més, Castellar del Vallès ha rebut a finals d’aquest mes 40.000 euros enfocats al manteniment dels camins locals, que permetran arranjar diversos passejos rurals que estan dins del terme municipal de la ciutat. Per últim, la Diputació també ha  finançat la restauració de la façana i el tancat perimetral de l’Escola Municipal de Música Torre Balada, amb un cost total de 36.000 euros.

Switch to mobile version