Autor Cultura
24 Setembre 2014 a 14:30

Curs d’escriptura poètica organitzat pels Amics de les Arts

Serà els dimarts entre els mesos d’octubre i junyAmics-de-les-arts

Ja és oberta la inscripció per al curs d’escriptura poètica, a càrrec dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. Es tracta d’un curs que vol desxifrar una part del misteri que va comentar el famós poeta Federico Garcia Lorca: “Poesia és la unió de dues paraules que un no va suposar mai que poguessin anar plegades, i que formen una cosa així com un misteri”.

D’aquesta manera, els participants s’endinsaran i intentaran descobrir què és la poesia en realitat, què empeny a escriure-la, i quina relació hi ha entre la forma i el contingut de la poesia. Tot això es farà a través de sessions de lectures proposades i de visites de diferents poetes que parlaran des de la seva pròpia experiència. Aquest doncs, serà un curs eminentment pràctic, en el qual els assistents aniran escrivint els seus propis poemes, que seran comentats durant les diferents sessions.

Impartiran els cursos els poetes Esther Cánovas i Ernesto Frattarola. Cánovas va estudiar Filologia Hispànica a la UAB, i es va especialitzar en escriptura de poesia a través de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i l’Aula de Lletres. Per la seva part, Frattarola va estudiar  Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona.Els dos han publicat poemaris i es dediquen a la docència de la poesia.

El curs es durà a terme a Amics de les Arts i Joventuts Musicals els dimarts, de 18.00 a 19.30 hores, entre els mesos d’octubre de 2014 i juny de 2015. Constarà de 30 sessions, a raó de 10 per trimestre. Per a més informació cal adreçar-se a la secretaria de la seu territorial o bé a info@amicsdelesarts-jjmm.cat.

Switch to mobile version