Autor Waterpolo
17 Setembre 2014 a 15:30

Derrota del CN Terrassa en l’anada de quarts de la Copa Catalunya de waterpolo masculí

Els egarencs van donar una bona imatge

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

CN Terrassa 10 – 12 CN Atlètic-Barceloneta

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Mora (1), Alarcón, Ó. Aguilar, Galeev, Sánchez (2), Gómez, Pericas, Gallego (3), De Lera (3), González, Prieto. Entrenador: Dani Nart.

CN Atlètic-Barceloneta: Linares, Sziranyi, Montaño, Paul, Español (3), Minguell (3), Roca (2), Tahull (2), Ubovic (1), Fernández (1), López-Escribano, Soler, Fandos. Entrenador: Chus Martín.

Àrbitres: Verdejo i Sánchez.

Parcials: 7-5 (4-3 i 3-2) 3-7 (2-4 i 1-3)

El CN Terrassa va debutar amb derrota en el primer partit de competició oficial, davant del CN Atlètic-Barceloneta, en l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya masculina de waterpolo. Els de Dani Nart van realitzar un partit notable, especialment en els dos primers quarts, però van acabar amb derrota a causa del major encert dels barcelonins en el mariners en els minuts finals.

La primera fase del partit va resultar esperançadora per als egarencs. Els de Chus Marín, que no van sortir amb el seu tretze habitual, van avançar-se quan només havien transcorregut trenta segons, per un penal comès per Gaalev que va transformar Español. En l’acció següent, Iván Gallego, va empatar el partit, i poc després es tornava a avançar el conjunt mariner, amb un gol de Roca, i Gallego va marcar pel Natació en superioritat numèrica. El Barceloneta es va tornar a avançar amb un nou llançament de penal, i en el darrer minut, Fran Sánchez i Gallego es van avançar pels egarencs de nou.

En el segon quart, el Natació va mantenir la línia, i va aconseguir ampliar distàncies abans del descans: primer va igualar Ubovic, però dos minuts i mig després Mora va tornar a avançar el Natació (5-4). Els mariners van tornar a empatar a través de Fran Fernández, però els egarencs van respondre amb uns magnífics minuts gràcies als quals De Lera va establir el 7 a 5 amb què s’arribaria al descans.

El CN Atlètic Barceloneta, però, va reaccionar en la represa. Els vigents campions d’Europa van retallar distàncies gràcies, primer, a un penal transformat per Español, i tot i que De Lera va aprofitar una superioritat per eixamplar novament la diferència per al conjunt egarenc. En poc més de dos minuts, però, els de Chus Marín van signar un parcial de 0 a 2 amb gols de Tahull i Roca en poc més de dos minuts, igualant el marcador amb el què s’arribaria al darrer període (9-9).

En el darrer quart, el Barceloneta va decantar el partit a favor seu, amb un parcial de 0-2 en els primers instants, mitjançant Minguell i Tahull, aprofitant una superioritat numèrica. Xavi Serra, subcampió del món juvenil, va escurçar distàncies (10-11), però els de Dani Nart no van saber aprofitar tres accions amb un home de més, cosa que Minguell va aprofitar per marcar el 10-12 definitiu quan només faltaven 55 segons pel final.

La tornada de l’eliminatòria tindrà lloc demà dijous, a les 20.45, a la piscina Sant Sebastià, on acudiran amb el difícil repte de remuntar els dos gols de desavantatge per tal d’accedir a semifinals.

Switch to mobile version