Autor Ensenyament
22 Setembre 2014 a 13:00

Descobreix els teus talents ocults

Aquest és el nou curs que ofereix la Diputació de Barcelona

Segona jornada de formació a La Garriga // Imatge cedida per Creat360

Segona jornada de formació a La Garriga // Imatge cedida per Creat360

En el recull de recursos formatius que cada any elabora la Diputació de Barcelona, destaca un nou taller anomenat Descobreix els teus talents ocults, una proposta formativa pensada per l’empresa terrassenca Creat360 que busca aprofundir en l’aprenentatge i reconeixement dels nostres talents evidents i potencials, alhora que ensenya la importància de descobrir els talents ocults que tots tenim.

Al curs es diferencia entre tres tipus diferents de talents. Primerament trobem els talents evidents, que són els més fàcils d’identificar. Algun exemples serien cantar o pintar. Després tenim els potencials, que són aquells que no tenim però ens agradaria tenir, pel que requereixen d’esforç per aconseguir-los. Finalment, existeixen els anomenats talents ocults, que són aquelles habilitats que tenim però no veiem, tot i que els altres sí que els veuen.

Santi Rius, director de Creat360 i responsable del curs, ha dit sobre els talents ocults que “ens poden ser fonamentals no només en la nostra vida privada sinó molt especialment en les nostres relacions socials i laborals”. A més de la cerca de talents, el curs pretén potenciar la creativitat dels participants. En la darrera jornada del curs s’ha desenvolupat un taller en grup amb l’objectiu de desenvolupar tècniques en aquest sentit.

Podeu trobar més informació a http://www.creat360.com.

Switch to mobile version