Autor Esports
23 Setembre 2014 a 15:30

Dos terrassencs amb medalla i trofeu als Special Olympics

La selecció espanyola de futbol 7 es proclama campiona

La selecció de futbol 7 al Special Olympics

La selecció de futbol 7 al Special Olympics // Imatge cedida per Prodis

Del 13 al 20 de setembre s’han celebrat els Jocs Europeus Special Olympics d’estiu a la ciutat belga d’Avers, on s’han reunit un total de 9.800 persones, 2.000 de les quals eresn esportistes de 58 països europeus i asiàtics. Entre ells es trobaven 10 esportistes catalans que formaven part dels 61 components de la delegació espanyola a Bèlgica.

Els representants catalans han competit en bàdminton i futbol 7. L’entrenador català de futbol, Agustín Olivares, comentava que l’equip tenia “moltes ganes de viure l’experiència d’uns jocs europeus”.

Miquel Fau, porter de futbol 7 titular de la sel·lecció i treballador de Prodis, i Olivares, professional de brigades també de Prodis, egarencs, arriben a casa el primer amb una medalla i el segon amb un trofeu. A més, els van donar la copa al Fair Play, trofeu al joc net i l’esportivitat.

A més de les disciplines de bàdminton i futbol 7, la competició ha estat formada per natació, gimnàstica, atletisme, tennis taula, “bocce” (hoquei interior), bàsquet, judo i ciclisme.

Switch to mobile version