Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
7 Setembre 2014 a 09:00

El bosc

El bosc

El bosc // Foto: Sergi Colomer

Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac es caracterítza per una vegetació  de pi blanc que en zones baixes o altes és substituït per pi roig i pinassa. En moltes zones hi apareixen barrejats amb alzines, bruc o arboç com a conseqüència de la transformació humana del bosc primitiu. Aquesta imatge pertany al bosc que es troba entre la Vall i els Emprius.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version