Autor Voleibol
23 Setembre 2014 a 17:30

El Club Volei Terrassa disputa el seu primer partit de pretemporada

Bon regust malgrat la derrota

Imatge del partit de pretemporada // Imatge cedida pel CV Terrassa

Imatge del partit de pretemporada // Imatge cedida pel CV Terrassa

El dissabte, dia 20 de setembre, el Club Voleibol Terrassa va disputar un partit amistós davant el Club Voleibol Sant Quirze, en el marc de la pretemporada de l’entitat. A més, va servir perquè el club egarenc estrenés les instal·lacions del Pla de Bon Aire com a seu del club, que es va omplir de públic per presenciar el primer partit del Volei Terrassa, que enguany competirà en la Quarta Categoria catalana. El partit va concloure amb una derrota de l’equip egarenc per 3 sets a 0.

Aquest primer partit de pretemporada tenia la finalitat de posar en pràctica el treball realitzat fins el moment, i afins en els sistemes tàctics, i tot la derrota, l’equip es va quedar amb un bon sabor de boca: per una banda, per l’emoció de l’estrena de l’equip, pel fet que fos el primer partit del Volei Terrassa, i també per l’estrena de les equipacions.

L’estrena en competició oficial del club terrassenc serà el proper dia 11 d’octubre, davant del CV Cunit.

Switch to mobile version