Autor Voleibol
3 Setembre 2014 a 11:30

El Club Voleibol Terrassa es posa en marxa

Les noies jugaran a 4ª Categoria catalana

Club Voleibol Terrassa 2013 i equip juvenil del Col·legi Sagrat Cor

Club Voleibol Terrassa 2013 i equip juvenil del Col·legi Sagrat Cor // Imatge cedida pel Club Voleibol Terrassa 2013

El Club Voleibol Terrassa arrenca aquesta setmana els entrenaments de dos dels tres equips de l’entitat.

Per una banda, el grup de tecnificació, que aquest curs jugarà la competició escolar, començarà a entrenar-se a la què fins ara ha estat la seu de l’entitat, l’escola Pere Viver de Terrassa. El grup està composat per jugadores que surten de diversos equips escolars de la ciutat, i són la base de l’equip de competició. Gràcies a aquest grup, no perden el contacte amb l’esport un cop acabats els estudis en els seus respectius centres.

Per una altra banda, l’equip que jugarà a la 4ª Categoria de la Federació Catalana de Voleibol iniciarà la temporada al Pavelló del Pla de Bon Aire, seu que acollirà els partits durant la temporada regular, els dissabtes a la tarda. Aquest grup està format per 12 jugadores del grup de tecnificació iniciat la temporada passada, i que han estat les escollides per formar l’equip de competició del Club Voleibol Terrassa.

Pel què fa als nois, el dia 15 finalitzarà el termini d’inscripció del grup de tecnificació, que té l’objectiu de crear un equip masculí que pugui ser competitiu de cara a la temporada 2015 – 2016, amb el mateix procés que el femení: crear un grup d’entrenament a l’escola Pere Viver, i escollir 12 jugadors que puguin jugar a la competició federativa l’any vinent. El Club té la seu social al Casal Cívic de Bon Aire, i l’horari d’atenció al públic és els dimarts, de 19.30 a 20.30.

A banda de tot això, el Club Voleibol Terrassa iniciarà el seu programa de promoció de l’esport, juntament amb el Consell Esportiu, per tal de reactivar l’esport a les escoles de primària, i reforçar-lo als centres de secundària.

Switch to mobile version