Autor Waterpolo
16 Setembre 2014 a 14:30

El CN Terrassa disputa l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya

Aquest vespre, a les 20.45

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa jugarà aquest vespre, a les 20.45, el partit d’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya, davant de l’actual campió d’Europa i de la Lliga, el CN Atlètic Barceloneta. L’equip dirigit per Dani Nart afronta el primer partit oficial de la temporada amb màxima exigència.

Nart encara aquesta eliminatòria com una fase més de la pretemporada, que servirà com “un test per valorar el nostre estat actual. La disputarem, evidentment, però ara mateix el nostre objectiu és sumar experiència competitiva de cara a la Lliga Nacional”. De fet, el conjunt egarenc encara no ha pogut entrenar amb la plantilla al complet, per exemple, Donat Galeev es va entrenar divendres passat per primer cop amb el grup, ja que es trobava a Tiblissi (Geòrgia), disputant el Campionat d’Europa Júnior amb la selecció russa.

Ahir es van exercitar per primera vegada amb l’equip Xavi Serra, que també va participar a l’Europeu Júnior (veure notícia), i Agustí Pericas, que arriba cedit del CN Granollers. “Arribem sense entrenaments col·lectius, cosa que suposa un handicap més al fet que ens enfrontem a tot un campió d’Europa”, va dir Nart.

La tornada dels quarts de final tindran lloc demà dijous, a la piscina Sant Sebastià, a les 20.45. Les semifinals i la final es disputaran el cap de setmana del 20 i 21 de setembre a les instal·lacions del CN Montjuïc.

Switch to mobile version