Autor Futbol
30 Setembre 2014 a 10:30

El Jàbac perd davant el Real Zaragoza (4-1)

Els egarencs paguen els errors defensius

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Imatge d’arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Real Zaragoza 4 – 1 Unió Jàbac i Terrassa

Real Zaragoza: Lázaro, Pérez, Medrano, Zalaya, Rebla, Roldán, Anthony, Guti, Ballarín, Aparicio i Barrera. Suplents: Sierra, Salas, Guillermo, Escuin i Negredo.

Unió Jàbac i Terrassa: Lluís López, Carlos Garcia, Olmo, Brunet, Karim, Jordi Maturana, Alex Navarrete, Joel Riera, Max, Cabrera i Pablo. Suplents: Nando, Iván Murillo, Álvaro, Coca i Serna.

El Jàbac va disputar el diumenge el partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d’Honor Juvenil, davant del Real Zaragoza, un partit que va acabar amb un resultat desfavorable per als visitants (4-1). Tot i que els terrassencs van tenir oportunitats i van controlar a estones el partit, la intensitat, l’eficàcia, la forma física i la tècnica i tàctica del Zaragoza van ser superiors.

Els saragossans es van avançar ja al minut 12 de partit, gràcies a un error defensiu del Jàbac a la sortida d’un córner. El segon del Zaragoza va arribar al 29, amb una jugada que va superar les línies defensives dels egarencs. Els saragossans tenien una bona possessió de pilota, i gràcies a l’amplitud en les bandes aconseguien arribar amb facilitat a l’àrea rival.

Uns minuts més tard, però, i gràcies a un canvi de sistema tàctic, el Jàbac va començar a mostrar-se més còmode sobre el terreny de joc, i tant va ser així que al minut 42 els egarencs escurçaven distàncies gràcies a un gol de Maturana, amb un potent xut de falta des de fora de l’àrea que el porter no aconsegueix aturar amb seguretat.

El gol aconseguit a les acaballes del primer descans va encoratjar els terrassencs, que durant els deu minuts inicials del segon temps van continuar mantenint el control, i generant algunes ocasions de perill. Per un moment, i especialment fins al minut 56, en què el Jàbac va servir una falta des del lateral a l’esquerra de l’àrea gran del Zaragoza, semblava que l’empat hauria d’arribar en qualsevol moment. Però el porter aragonès va servir amb rapidesa, iniciant una jugada de contra ràpida que va acabar amb un dels davanters sol davant la porteria, que no va perdonar l’1 a 3. Així, el Jàbac tornava a patir un desavantatge de 2 gols, que va ser com un gerro d’aigua freda. El Zaragoza va continuar dominant el partit, excepte en alguns moments de control del Jabac, fins que finalment els saragossans van aconseguir el definitiu 1-4 amb una nova jugada de córner, que van rematar de cap per un error en la marca del defensa i una mala sortida del porter terrassenc.

El Jàbac no està realitzant un bon inici de temporada a la Divisió d’Honor Juvenil, i ja suma tres derrotes, per només una victòria, que el situen a la part baixa de la classificació, amb només tres punts, tot i que fora de la zona de descens. Aquest cap de setmana, tenen una nova cita al Municipal de Can Jofresa, que els enfrontarà a una UE Cornellà que, de moment, amb dues victòries i dos empats, se situa en cinquena posició a la taula.

Switch to mobile version