Autor Futbol
22 Setembre 2014 a 16:30

El Jabac suma la primera victòria a Divisió d’Honor (2-1)

El Jabac es va quedar amb 10 al 50′

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Imatge d’arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Unió Jabac i Terrassa 2 – 1 SD Huesca

La Unió Jabac i Terrassa va aconseguir la primera victòria a la Divisió d’Honor Juvenil, davant de la SD Huesca. Durant la primera part, els egarencs van tenir el partit controlat, i va aconseguir arribar al descans amb un resultat favorable d’1 a 0, gràcies a una rematada de cap de Roger Brunet.

En la represa, al minut 50, el Jabac es va quedar amb un jugador de menys, per l’expulsió del porter, després d’una passada curta del central que va interceptar el davanter del Huesca, obligant a la sortida del porter i provocant un penal. Els aragonesos van transformar el penal, col·locant l’empat al marcador. El Jabac, però, va saber reaccionar i no va perdre el control del partit, generant situacions d’atac.

No va ser fins el minut 70 quan va arribar el gol del 2 a 1 definitiu, que van aconseguir els egarencs amb un xut de falta des de la frontal, de les botes de Fernando Caliz que va entrar pel centre de la porteria. En els 20 minuts que restaven, els egarencs van mantenir la defensa i van aconseguir mantenir el resultat davant del Huesca, que intentava buscar l’empat, i fins i tot hauria pogut ampliar el resultat quan mancaven 5 minuts per finalitzar el partit.

Switch to mobile version