Autor Futbol
1 Setembre 2014 a 13:00

El Terrassa perd davant el Peralada (0-1)

Inici fluix dels egarencs, amb un empat i una derrota

El Terrassa presenta nova equipació // Imatge del Terrassa FC

El Terrassa presenta nova equipació // Imatge del Terrassa FC

Terrassa FC 0 – 1 CF Peralada

Terrassa FC: Ortega, Guillem Ramon, Joel Puntí, Sergi Pérez, Javier González, Julián Serrano, Diego Fernandez, Jaime Fuentes, Mario Roque, David Batanero, Isaac Maldonado.

CF Peralada: Montero, Sergio García, Sergio Mateo, Ignasi, Sergio Romero, Carlos Chacón, Aleix Feixas, Guillem Cornellà, Jordi Cruz, Antonio Ruedas, Joan Pons.

Àrbitre: Oliver Castaño. Targetes grogues: Julián Serrano (82′), Ortega (89′); Jordi Cruz (41′), Ignasi (50′), Sergio García (66′), Ignacio Castro (81′).

Gol: Aleix (0-1); min. 23.

El Terrassa FC no va aconseguir guanyar davant el Peralada, recent ascendit a la Tercera Divisió, en un partit ben plantejat pels empordanesos, molt efectius en defensa. En la primera part, els egarencs van xutar dues vegades a porteria, un cop Mario – recent incorporat a l’equip, cedit del CE L’Hospitalet (veure notícia) – i una altra, Batanero, que ha estat preseleccionat per Toni Almendros a la selecció catalana UEFA (veure notícia). En aquest partit, el Terrassa FC estrenava la nova indumentària per a la temporada 2014 – 2015.

Després del descans va arribar el gol dels visitants, després d’una jugada confosa que va deixar Aleix sol davant la porteria, que només va haver d’empényer la pilota per col·locar-la al fons de la xarxa. El Terrassa necessitava igualar el marcador i és per això que va replantejar la tàctica ofensiva, però van mostrar poc encert en el xut i finalment, va acabar encaixant la primera derrota de la competició, després d’empatar a 1 al camp del CE Europa en la primera jornada. El primer partit de la Lliga entre els graciencs i els egarencs va comportar polèmica, ja que la Federació Catalana de Futbol va sancionar el jugador del Terrassa FCPere Segarra, per una agressió inexistent al porter rival, Leva.

Sacada d’honor de Vicky Losada

Abans d’iniciar-se el partit, el Terrassa FC va voler reconèixer la trajectòria futbolística d’una de les jugadores de referència del futbol femení, l’egarenca Vicky Losada. La terrassenca juga amb el FC Barcelona, que ahir es va proclamar campió de la Copa Catalunya derrotant al RCD Espanyol per 4 gols a 0; i la temporada passada va fitxar per un dels equips més prestigiosos de la lliga dels Estats Units, el Western New York Flash.

Losada va iniciar la seva carrera al CD Can Parellada, i després va militar al CE Sabadell abans de fitxar pel FC Barcelona l’any 2004, on juga fins a l’actualitat, excepte el 2007-2008 que va jugar al RCD Espanyol. Amb el club blaugrana ha estat dues lligues nacionals, dues Copes de la Reina i quatre copes de Catalunya. L’egarenca és una habitual en les convocatòries amb la Selecció Espanyola, que està disputant els partits de la fase classificatòria del Mundial de Canadà de 2015.

Switch to mobile version