Autor Cultura
25 Setembre 2014 a 17:00

El TNT comença amb 6 sessions exhaurides

Se n’obra una de nova per l’obra de David Espinosa

Cartell del Festival Terrassa Noves Tendències 2014 // Imatge cedida pel CAET

Cartell del Festival Terrassa Noves Tendències 2014 // Imatge cedida pel CAET

Avui comença el Festival Terrassa Noves Tendències amb sis funcions amb entrades exhaurides i la obertura d’una nova sessió per “Much Ado About Nothing (Molt soroll per a no res)” de David Espinosa el dissabte 27 a les 18.30h.

Divendres es podrà gaudir de la major part de projectes de teatre d’objectes que enguany marca la línia del Festival TNT. Espinosa estrenarà a Catalunya la peça “Much Ado About Nothing (Molt soroll per a no res)” una proposta que intenta respondre algunes de les preguntes sobre els tòpics del teatre clàssic.

També és estrena “Monstres/Objectes d’objectes”, un espectacle de Xavi Bobés amb la companyia Playground. Teatre d’objectes basat en els principis d’estudi com l’hipnotisme, la màgia, la rutina, i l’ambició. I també hi haurà una nova sessió de “La màquina de la soledad” de Microscopía&Oligor.

Altres de les coproduccions que presenta el TNT d’enguany seran “Ballarina” de Sònia Gómez, que es podrà veure demà i dissabte en diferents passis al local dels Amics de les Arts; “Locus amorenus” de la companyia Atresbandes; i també el darrer projecte de la companyia Umma Umma Dance una “crime movie” titulada “Crossfire” on tres ànimes perdudes ballaran a la benzinera d’un desert.

Demà també hi haurà una segona funció de “Tabac Rouge” de James Thiérrée, que s’estrena avui al Principal a les 21.00h. I també es podran visitar els tres sites specifics: “N.E.V.E.R.B.E.N.E.U.T.R.A.L.”, una proposta de la Cooperativa General Humana sobre la lluita obrera; “La naturalesa i el seu tremolor” de Societat Doctor Alonso, un passeig per Terrassa on els espectadors percebran la realitat a través del que vegin i del que sentin a través d’un auriculars que se’ls donarà; i “La nit es mou” un projecte de Contanza Brncic creat amb gent gran de la ciutat.

A banda d’aquests espectacles d’interior, demà la peça “Écoute pour voir” dels canadencs Danse Carpe Diem/Emanuel Jouthe, envairan els carrers de la ciutat. Set ballarins encarats amb set espectadors qui amb els cascs posats, podran gaudir d’una coreografia tu a tu al mig de la Biblioteca Central i també a la Plaça Vella.

Per a consultar el programa complet del Festival es pot consultar la pàgina del Festival Terrassa Noves Tendències.

Switch to mobile version