Autor Cultura
2 Setembre 2014 a 16:00

Els Castellers de Terrassa afronten la segona part de la temporada

Participaran als actes del 6 i 11 de setembre

Culturassa 4 Castellers de Terrassa

Imatge d’arxiu dels Castellers de Terrassa al Parc Sant Jordi // Foto: Juan Diego Galán

Els Castellers de Terrassa, abans de l’actuació de diumenge a la tarda a la Festa Major de Matadepera, van celebrar una Xerrada – Taula Rodona per tal de valorar la primera part de la temporada. Una bona representació del gruix de la colla va aportar les seves valoracions, tant les fetes des de la part tècnica com les de la part social dels òrgans de govern, així com les dels membres de la colla. Es van compartir les inquietuds dels membres i es van fer propostes, per afrontar nous objectius i reptes de la segona part de la temporada, que es presenta intensa per als Castellers de Terrassa.

Aquesta trobada va servir, també, perquè s’aprovés per una àmplia majoria la participació de la colla egarenca als actes que organitza l’Assemblea Nacional Catalana amb motiu de la V terrassenca, el dia 6 de setembre (P/ del Comte d’Ègara), i també als actes de la Via Catalana 2014, l’11 de setembre, impulsats per l’Assemblea Nacional CatalanaÒmnium Cultural.

Acabada la reunió, els castellers van celebrar un dinar de germanor, i acabada la sobretaula van desplaçar-se a Matadepera per actuar a la Diada Castellera de Festa Major, acompanyats dels Castellers d’Esparreguera.

Ara els Castellers de Terrassa preveuen una setmana d’assajos intensos al local del carrer Pasteur, per preparar els propers actes del 6 i l’11 de setembre; per la Diada de Catalunya, a més de participar a la Via Catalana, a les 12h del migdia actuaran a Sant Adrià. El dia 14, a les 12h, al Raval de Montserrat, tornaran a actuar per la Diada de l’Avi Emili, juntament amb els Xiquets de Reus, els Castellers de Sants i els Nens del Vendrell. El dia abans, el 13 a la tarda, hi haurà un assaig especial a la Plaça Vella de Terrassa.

Switch to mobile version