Autor Atletisme
22 Setembre 2014 a 15:30

Èxit de la primera Cursa de les Dones de Terrassa

Janeth Becerra Peña va ser la primera classificada

La sortida de la Cursa de les Dones // Imatge del Facebook de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa

La sortida de la Cursa de les Dones // Imatge del Facebook de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa

Ahir es va celebrar a Terrassa la primera Cursa de les Dones, un esdeveniment ciutadà, esportiu i solidari, amb la voluntat d’esdevenir una festa referent al municipi. La prova va tenir lloc al Parc dels Catalans.

Homes i dones de totes les edats, professionals o no, van participar en el recorregut cèntric de 5km. En categoria femenina, Janeth Becerra Peña va arribar en primera posició, amb un temps de 0:18:29. El segon lloc, amb 0:18:55, va ser per Ninfa Estela Chávez Giménez. Finalment, el tercer lloc va ser per Sandra Sánchez Doña, amb 0:19:11. En categoria masculina, Jordi Luís Vilas, Boni Santos Astasio i José Jimenez Cuadrado van ser els tres primers classificats amb un temps de 0:19:38, 0:19:48 i 0:19:56 respectivament.

El regal per a la guanyadora o guanyador va ser una samarreta tècnica amb el logotip de la cursa. Els beneficis de la cursa aniran per a la Fundació Sanfilippo de Barcelona.

Switch to mobile version