Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
8 Setembre 2014 a 08:00

Façana del Museu Tèxtil de Terrassa

Museu Tèxtil de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Museu Tèxtil de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Part de la façana del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa, situat al  al carrer Salmerón, molt a prop del Castell de Vallparadís. Hi podem trobar una panoràmica del món del tèxtil al llarg de la historia, a més d’un centre de documentació especialitzat en aquest camp. Forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version